En gulvslibning fremhæver dine møbler

En gulvslibning fremhæver dine møbler

marts 24, 2021 Slået fra Af Lotte Hindsberg

Noget af det der virkelig kan ændre et rums udstråling er nyslebede trægulve. Trægulve er stadig levende og over tid ændre de sig. Når trægulvene er nyslebet er de lyse, levende og gyldne, men efter nogle år begynder de at blive grå og matte og det kan være svært at få dem rene uanset hvor meget man prøver. Når det sker, er det tid til at få dem afslebet. 

Hvis du står til at skulle flytte ind i en ny bolig med trægulve, bør du undersøge gulvene grundigt for at se om du skal have dem slebet inden du flytter ind. Selvom det er muligt at slibe dem senere, er det markant nemmere at få det gjort, når lejligheden er tom og man ikke skal flytte rundt på møbler mm før man kan slibe gulvet.

En af årsagerne til at det er en god ide at have nyslebet gulve, er at de fremhæver rummet og de møbler der står i rummet. Du kan læse mere om gulvafslibning her https://gulvkanonen.dk/.

Få flere tilbud inden du siger ja tak

Hvis det er tid til at få gulvene slebet er det en god ide at kontakte flere firmaer, både så du får et overblik over prisniveauet, men også så du ikke risikere at hyre det dyreste firma i området. Kontakt gerne 3 forskellige eller flere firmaer.

Du sikre dig også imod, at du har ringet til nogle der har afgivet et så billigt et tilbud, at de reelt ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt og du står med nogle gulve, der i bedste fald skal afslibes igen og i værste tilfælde skal udskiftes.

Det er også en god ide lige at undersøge hvad andre kunder har haft af oplevelser. Har de fået de flotteste trægulve eller har de været skuffet over resultatet.